Workshop/ Party

Organiseer een Striplac Workshop of Spray-Tan Party samen met vriendinnen of collega’s…!

Striplac:
Tijdens een Striplac workshop krijg je tips en professioneel advies om stap voor stap Striplac aan te brengen. 

Als dank voor je gastvrijheid geldt bij Body-plan een cadeau systeem in de vorm van leuke kortingen op je aankopen. De omzet aan het einde van je Striplac workshop, bepaald de hoogte van je korting.

De gast die tijdens jouw party een nieuwe afspraak maakt ontvangt een cadeaubon van € 7,50 welke ze in kan leveren bij haar party.

Het is ook mogelijk om een Striplac workshop bij Body-Plan te volgen, u kunt zich hiervoor per persoon, per 2 of per groepje aanmelden.  De kosten hiervoor bedragen 27,50 pp.

Spray-Tan:
Tijdens een Spray-Tan party worden jij en je vriendinnen discreet voorzien van een mooie Tanning. De pop-up tent wordt meestal in een aparte ruimte geplaatst waarna een voor een jouw gasten voorzien worden van een mooie Tanning.

De kosten voor een Spray-Tan party zijn €20,- per persoon, bij minimaal 6 dames is de gastvrouw GRATIS!!

 

Na je aanmelding word je altijd binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze consulentes. Zij maakt dan met jou de afspraak voor een datum waarop ze bij jullie zal komen voor een gezellige ochtend/middag/avond. De datum staat dan definitief en gegarandeerd vast. 1 à 2 dagen voor de workshop/party zal zij nogmaals contact met je opnemen om te vragen of jullie evt. nog vragen hebben en of er voldoende dames (minimaal 6) aanwezig zullen zijn.

Heeft u interesse?

 

Vul dan hier het party formulier in.

* Naam

* Adres

Postcode

Woonplaats

* E-mail

* Datum

Bericht