PMU (Permanente Make-up)

Wil je er 24 uur per dag verzorgd uitzien, zonder dat je make-up hoeft te gebruiken? Dat kan met permanente make-up. Hiermee zijn je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect bijgewerkt, zonder dat je er omkijken naar hebt. Permanente make-up is geschikt voor iedereen.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing.

 Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Om praktische redenen kan permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u een allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Behandelingen:

Ingeschaduwde wenkbrauw   295,-
Hairstroke techniek wenkbrauw 295,-
Ombre / poeder wenkbrauw 349,-
     
Eyeliner Onder 175,-
Eyeliner Boven*  175,-
Eyeliner Onder + Boven* 295,-
Eyeliner Shadowd butterfly wing boven 349,-
Schadowed Eyeliner boven 295,-
Full glamour lips 399,-

 

*(extra breed of wing + € 25,-)

Wil je op elk moment van de dag een perfect verzorgd uiterlijk, neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Body-Plan 06-28231314

permanente make-up Body-Plan

 

Verfijnd zoeken